Всяко дете се ражда ангел, а от средата, в която пребивава, то придобива криле и полита или полета му не успява. Всяко дете е специално и притежава дар, който го прави различно и уникално и следва да му се даде възможност по естествен начин и в подходяща среда то да открие себе си и силата в себе си и да се хареса е – специален. Да свети със собствената си светлина и същност, с таланта си и уникалността си.

Да бъде щастливо и да бъде в среда на обич и светлина. Да е обградено от хора, които обичат това, което им е призвание и безусловно да обичат децата, на които да предадат познанието, което е тяхна сила. Да открият специалното у детето и да го направят без натиск, а с помощта на изкуството – танца, музиката, спорта и себепознанието. Да провокират доброто у детето и да извадят агресията чрез силата на изкустовото. Да го направят по-добро, по-спокойно и по-уверено за специалното у него. Да помогнат на детето да разбере и усети значимо у себе си и да го направи свое преимущество, и да му придаде самочувствие. Стремим се към среда, която да го направи организирано и да възпитава усета за чистотата на общуването с величието на красотата, танца, музиката и философията на бойните изкуства. Това е мястото, където детето ви ще се чувства свободно да бъде себе си и да бъде разбрано. Да прекарва времето си дисциплинирано (почасови занимаия), но и да се усеща различно и специално, и да развива себе си. Екипът на деския център за изкуства е подбран и предлаганите методи за забавления и познания са иновативни и авторски, и се прилагат за първи път при нас в този вид. Екипът ни е с големи сърца и с голяма любов към всяко дете – едно от коитo е и Вашето. Дайте ни шанс с Вашата подкрепа, да направим детето ви щастливо, такова каквото е. При нас е различно и забавно, и има много светлина и обич. При нас е цветно и разнообразно, уникално и нестандартно. При нас стъпките са правят неусетно и полетът на детето ще се усети мигновено. Родители, дайте шанс на своите деца да бъдат цветни и щастливи при нас, с вашата подкрепа – като ги доведете при нас.

При нас е просторно и няма място за скучаене. Имаме си и голям екран за интересни прожекции и много и различни зали за забавление и развитие. Ще има и специално меню, побрано според потребностите на децата в центъра, съгласно последните тенденции за зравословно, но вкусно хранене. Ще има специални пакети за лятото и ваканциите, както и за останалата част от годината.

В специалната зала за рисуване и арт дейности ще можем да реализираме най-щурите и забавни партита за децата по различни поводи. Нашите обаятелни и много сцециални аниматори ще се погрижат за това.

Имаме си и истинско пиано, което ще ни акомпанира с живия звук на вълшебните си струни, както и специално озучаване за шумните ни партита.
Имаме си най-лъчезарните преподаватели по музика и предвиждаме срещи с известни артисти и хора от различните сфери на изкуството.
Пътят на детето ви ще бъде разгадан и няма да имате и капчица съмнение отвносно правилната посока на развитие на детенцето ви. Ще ви посъветваме как да го подкрепите, за да му дадете възможност да заблести (Let it shine!) с неговата си специална светлина. Да го подкрепите и това да бъде важно и за вас и за вашето дете.

Ще го насърчим чрез различни игри, беседи, творби или просто споделяне да подпомогнем децата ви да бъдат щастливи като предизвикват себе си и изключителните си таланти.

Ще откриват и хармонизират себе си всеки път, когато са при нас!
Ще откриваме заедно светове като просто си седим на тревата или лежим на специалното барбаронче или просто се опитваме да си намерим най-добрата форма и позиция, за да се чувстваме удобно и слънчево в центъра за изкуства – Ангелски стъпки!
При нас има място за всички култури и националности.

Ще бъдем проактивни, ще въвеждаме новости и гарантираме, че при нас винаги ще бъде интересно, уникално и различно! Оставете скуката пред вратата и откриите света на Ангелските Стъпки! Вълшебството е навсякъде!

Очакаме ви !