Програма

 

 

Зали

 

АРТ ЗАЛА

Това е Арт залата – място за игри и всякакви по род инициативи с оглед творческа изява. Тя се превръща в любимото място на всички мигновено, без значение дали рисувамe мандали, докато слушаме отпускаща музика. Дали правим подарък от подръчни материали за специален човек. Дали ще се сгушим на меката трева в гората… или просто ще прекараме весел рожден ден, заедно с любим герой и приятели. Със сигурност това е любимата зала на всички деца!

 

МАЛКА И ГОЛЯМА ЗАЛА

Разполагаме и с две отлично оборудвани зали, за предлаганите от центъра активности: спорт, танци, музика, йога и големи партита. Атмосферата в тях ни пренася в огледален свят, в който се чувстваме повече от добре! Малката зала е подходяща за задушевен час по йога, а голямата е винаги отворена за танцови класове и активно движение!

 

SHINE ЗАЛА

Мястото, което събира в себе си най-чистата и ярка светлина, за да запълни душите ни със топлина и уют. В нея релаксираме, четем книжка, слушаме музика, докато пием чай или пък се забавляваме с приятели! Тя е най-подходящото място за родители по време на шумните детски партита.