Малките деца са кипящ вулкан от енергия, която жадува да бъде изразходвана. И тъй като активният спорт в най-ранната възраст все още не е подходящ за най-малките, танците са една чудесна алтернатива, която ще помогне на детето ви да изразходва енергията си, като същевременно развие и много нови умения.

Целта на заниманията е децата да се забавляват във времето, посветено на музиката и танците. Ранните занимания с музика, съчетани с движения, провокират и развиват любов към хармонията.

Танцът цялостно подобрява здравето и двигателната култура на децата. Редовните занимания с танци увеличават гъвкавостта, сръчността, координацията, физическата сила и издръжливостта. Упражненията с повтарящи се движения, които се практикуват по време на уроците по танци подобряват мускулния тонус, стойката и позицията,  баланса и координацията на цялото тяло, допринасят за кръвообръщението и сърдечно-съдовата дейност на организма.

В допълнение към плюсовете на физическата активност, танците са много полезни и за социализирането на децата. Работата в група подобрява уменията за общуване и устойчива изява при децата, учи ги да работят заедно и да бъдат част от екип, да се доверяват, да създават нови приятелства .

И най-важното – ДА ТАНЦУВАШ Е ТОЛКОВА ЗАБАВНО!

 

Класически балет

Феерията и изяществото на класическия балет изграждат специално отношение към красотата още от най-ранна възраст. В балетната зала всички са принцове и принцеси, а редовните занимания формират правилна стойка, която е от изключителна важност, особено за младите дами. Освен, че обогатява общата култура, класическият балет обогатява културата и по отношение езика на тялото и придават грация и финес на всяко движение.

 

Модерен балет

В часовете по Модерен балет децата ще опознаят възможностите на тялото си, ще развият  своята артистичност и ще се научават как да използват пространството, и свободно да се изразяват чрез изкуството на танца.

Модерният балет е чудесен начин за развитие на равновесие и гъвкавост, контрол и баланс на изпълнението,.

 

Хип-хоп

Вашите деца ще се запознаят с вълшебния свят на танца, а ние ще се погрижим за развитието на физическата им култура. По време на заниманията, и ще ги запознаем с историята на един от най-атрактивните и модерни танцови стилове – хип хопа, и разбира се ще се забавляваме.

 

Лирикал денс

Лирикал денс е стил, съчетаващ в себе си лекотата на движението на класическия балет и джаз, макар и не толкова бърз. Това, което прави този танц толкова специален е почти пълното отсъствие на хореография. Всяко движение е продиктувано от емоциите и душата на изпълнителя. Благодарение на това, вашето дете ще може да освободи скритите емоции и да открие магическия свят на танца.

 

Израели зумба

Израели зумба е смесица от израелски модерен танц и добре познатата ни зумба. Този микс от стилове ни дава възможност да работим за всички мускулни групи, докато се забавляваме. Всичко това на фона на най-модерните израелски хитове, на които тялото ви ще затанцува само, гарантираме!

 

 

 

 

Преподаватели

 


Цветан Александров

Занимавам се с танци от 2001 година. Обучавал съм се в школата на балет Тодес в България и студио Dance Zone.

Участвал съм в редица танцови спектакли, телевизионни проекти, видео клипове, работил съм съвместно с част от най-популярните български изпълнители.

От 2009 година преподавам МTV Street dance и KPOP Dance на деца и тийнейджъри . Сред моите ученици ще намерите призьори от редица състезания в България, както и членове на Топ 5 на два от най-големите световни танцови фестивали – Dance World Cup и Dance Stars Masters.Танците за мен са начин на живот и изразяване, а работата с деца ме прави наистина щастлив и удовлетворен.

В Angels Steps имам удоволствиета да водя часове по Comercial HIP-HOP.

 


Пламена Петкова

Завършила съм СУ ”Юрий Гагарин” с профил спортна акробатика и НСА с първа специалност физическо възпитание. Републикански шампион съм по акробатика за двойки и тройки от 1997 г. до 2005 г., както и носител на 2 златни медала от международния шампионат в Алберхаузен, Германия 1999-2000год.

С танци се занимавам от седем години, с участия в множество танцови спектакли и шоу програми, телевизионни проекти и видео клипове.

От три години преподавам и споделям наученото с деца и тинейджъри, които се представят прекрасно на състезания и фестивали в страната и чужбина.

В Angels Steps преподавам АКРО ДЕНС и MTV Street Dance.

 


Мария Кирева

Занимавам се с танци от шестгодишна възраст в ансамбъл за народни танци „Росна Китка“. Имала съм удоволствието да работя както с деца, така и с възрастни, за усвояването на българските ритми. Танците за мен са не просто начин на живот, а и това, което изгражда човек като характер и отношение към другите.

През тези четиринадесет години съм участвала в множество концерти, спектакли и представления, както и в международни танцови фестивали в Европа.

В Angel Steps преподавам народни танци, като имам възможността да го правя както на български, така и на английски и френски език.

 

 

 


Мишел Мандил

Работи като артист на свободна практика и е любител на съвременното изкуство.
Започва да се занимава с изкуства от ранна детска възраст. Завършва Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“ със специалност поп и джаз пеене, което малко след това започва да преподава. Продължава образованието си в Нов български университет, където изучава актьорско майсторство и танцов театър. Играе в Народен театър „Иван Вазов“ и преподава в танцова школа за деца и възрастни. Наскоро започва да рисува върху текстил и създава моден бранд на име Shella. Обича това, което твори и предава на големи и малки, а опитът й с деца е впечатляващ. Обича да работи с деца и да се раздава за тях. Тя ще води часове по „Манадала терапия“ за деца и за възрастни, както и по „Израели зумба“ за деца и за възрастни.