Нашата мисия и цел

Всяко дете се ражда ангел. Всяко дете е специално и притежава дар, който го прави различно и уникално. Ето защо следва да му се даде възможност по естествен начин и в подходяща среда то да открие себе си. Да свети със собствената си светлина и същност, и да развива таланта и уникалността си.

Нашата мисия е да накараме Вашето дете да бъде щастливо, докато се намира в среда на обич и светлина. Да бъде обградено от хора, които обичат онова, което усещат като свое призвание и истински да разбират онзи цветен свят на децата, на които да предадат познанието. Да открият специалното във всяко дете по изпитан и безотказен начин – с помощта на изкуството. Да го направят по-добро, по-спокойно и по-уверено за специалното у него. Да помогнат на детето да разбере и усети значимото у себе си, за да го направи свое преимущество. Стремим се към среда, която да го направи организирано и да възпитава усет за чистотата на общуването с останалите. Това е мястото, където детето Ви ще се чувства свободно да бъде себе си и да бъде разбрано. Да прекарва времето си дисциплинирано, но и да се усеща различно и специално. Екипът на детския център за изкуства е подбран и предлаганите методи на обучение са иновативни и авторски, и се прилагат за първи път при нас в този вид. Екипът ни се състои от млади хора, с големи сърца и голяма любов към всяко дете – едно от коитo може да бъде и Вашето. При нас стъпките са правят неусетно и полетът на детето ще се усети мигновено!

ANGEL STEPS – Kids art center, разполага с няколко просторни и цветни помещения. Всяко от тях е адаптирано за много игри и забавления. Арт зала, в която ще творим, а времето минава неусетно. Малка зала, в която обожаваме да прекарваме часове в игри и специални занимания. Голямата ни зала, в която ще спортуваме, танцуваме, лудуваме и купонясваме!

Ще откриваме и хармонизираме себе си всеки път, когато сме заедно!
Ще откриваме заедно светове, докато просто си седим на тревата или лежим на цветни барбарони! При нас има място за всички култури и националности.

Ще бъдем проактивни, откриваме нови светове на изкуството и гарантираме, че при нас винаги ще бъде интересно, уникално и различно! Оставете скуката пред вратата и полетете заедно с нас! Вълшебството е навсякъде!

Очакваме Ви!

Екип

Георги Янков
/ вокален педагог /

Георги Янков е роден в град Варна и започва да пее от много малък. В тийнейджърските си години е солист на: Вокална група „Дъга“, Хор на Варненските момчета и младежи, Вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“. Завършва Национално Музикално училище „Любомир Пипков“, със специалност „поп и джаз пеене“. Носител е на над 80 награди от национални и международни конкурси и фестивали. Носител на Голямата награда
от „Шатьйк“ – Астана, Казахстан Първа награда от „Бозторгай“ – Астана, Казахстан. Първа награда от „Орфей в Италия“ Първа награда от Монолит Фестивал в Испания. Лауреат на Голямата награда на фондация „Димитър Бербатов“. Учи поп и джаз пеене в Нов Български университет в класа на Нели Маринкова. Занимава се активно с преподавателска дейност.

Даниела Йорданова
/ психолог/

Занимава се с Астрология повече от 20 години. Учила е Психология и Астропсихология в гр. Нант, Франция (Ecole d’Astrologie). От 15 години Астропсихологията се превръща в основната ù дейност. Работила е в телевизия  за определен период от време и има дълъг практически опит. Основната ù цел е да бъде полезна на хората, които търсят отговори и са готови да положат усилия за личната си промяна. Убедена е, че животът е подарък за всеки и Астропсихологията  ни дава една от възможностите, която ни позволява  да се възползваме оптимално от него.

Диана Мандил
/ преподавател по детска йога /

Диана Мандил е учител на деца от 2 до 6 годишна възраст, в чaстен детски център. Първата й среща с йогата е през 2009 година. Вече няколко години преподава йога за деца ежедневно. Според нея споделеното време с децата е от съществено значение за развиване на връзката помежду им. Контактът с децата освен, че е интересен, безкрайно ни облагородява. Така, работейки с деца се учим цял живот. Диана Мандил е сертифициран инструктор Йога за деца към НСА“В.Левски“. Тя завършва успешно основния модул на R.Y.E. (изследване на йога в образованието) и е квалифицирана да използва R.Y.E. техниките при работа с деца.

Добромир Бонев
/ преподавател по арт занимания и хип хоп /

Добромир Бонев (Додо) е роден в София. От малък се занимава с танци и рисуване, танцувал е модерен балет 11 години в балет Веда Джуниър и след това улични танци в Mantis Dance Studio и Halifix crew. Завършил е НГПИ “Св.Лука”, специалност “рекламна графика”, а сега учи в Национална Художествена Академия специалност ” Резба”. Занимава се също със скулптура и рисуване. Додо обича работата с деца, защото му дава възможност да се потопи в различни светове и да изживява магията на изкуството заедно с тях.

Ивон Иванова
/ преподавател по театър и изява /

Завършва Национално училище за танцово изкуство (НУТИ) през 2009г. със специалност „класически танц“. Работи в танцова трупа с международен характер. През 2015г. завършва Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“(НАТФИЗ) със специалност „танцов театър/театър на движението“. Участва в танцови спектакли. Има изяви и като универсален артист в други сфери свързани с изкуството, киното и експерименталния театър. Опитът й с деца придобива извън професионалната си квалификация, а именно с това – да предизвиква усмивки на детските лица, като персонален актьор-аниматор за тематични партита. Подходът й е индивидуален спрямо всяко дете, както по отношение свободната и развлекателната игра, така и спрямо спазването на дисциплина в танцовата зала.

Ира Попова
/ лектор в Академия за ангелски обноски /

Ира Димитрова Попова е родена в София. Завършва ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“, Българска филология през 1986г. След това ЮЗУ „Неофит Рилски“, Магистър по Публична администрация. Изучава още „Управление на културата“ и „Управление на образователните промени“. В момента Ира е зам.-директор на 122 ОУ „Николай Лилиев“. Обича да общува и да се грижи за деца. Привърженик е на здравословното хранене, плува и се занимава активно с йога. Ира е съавтор на програмата за обучение на деца по етикет и протокол, 2015г., а разговорите с нея са повече от интересно занимание!

Кирил Борисов
/ преподавател по айкидо /

Завършил е философия, с магистърска степен по организационна психология от СУ „Св. Климент Охридски“, понастоящем докторант в Технически университет – София. От 16 години се занимава с айкидо. През май 2017 г. на международен семинар в Атина защитава II дан. От няколко години преподава предимно на деца. „Работата с деца за мен е предизвикателство и награда, защото тяхното съзнание е чисто и отворено за чудесата на света и в стремежа си да им покажем, че са част и фактор в този чуден свят, ние самите учим много. Казват, че човек се учи, докато е жив, а аз бих добавил, че човек е жив, докато се учи и развива. Случвало се е да ме питат каква връзка намирам между философията и бойните изкуства, в частност айкидо. Точно тази прекрасна симбиоза на принципа „печеля-печелиш“ е в основата на айкидо. Ако търсим противопоставяне, борба и сблъсък срещу някого, то ще го намерим само срещу нас самите – да победим себе си, своите недостатъци, да станем по-добри отпреди. И, както във всяко бойно изкуство, духовното тук е на пиедестал.“

Мелиха Чаушева
/ преподавател по английски език /

Мелиха Чаушева /мис Мели/ е квалифициран учител с богат опит в областта на образованието. Тя смята, че ученето трябва да е забавен процес за децата, учителите и техните родители. Използвайки различни методи в практиката си, тя вярва, че ученето чрез игра им позволява да изследват и разширяват познанията си за света около тях. Творческият подход в обучението помага на децата да разкрият напълно своя потенциал. Следвайки страстта си да повиши стандартите за грамотност на английски език, тя става професионален трейнър по програмата Jolly Phonics (синтетичен подход за четене и писане) за България преди няколко години. Мелиха е нетърпелива да помогне на всяко дете да разпери крилата си!

Михаела Христова
/ преподавател по класически балет и модерен танц /

Започва да се занимава с танци още от дете. Стартирайки със спортни танци, печели първо място в „Пролетна фиеста – Варна”. Занимава се и с художествена гимнастика. Завършва в Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“, с профил хореография. Част е от ансамбъла по народни и съвременни танци към гимназията, с който посещава фестивали в различни държави като Сърбия, Литва, Китай. Част е и от мажоретния състав към гимназията, с който печели много първи места по конкурси. С балет, съвременен танц и джаз се занимава в Dance studio Karma, където и израства като танцьор. Интересът й към движението не спира и започва да се занимава и с акробатика за няколко години. Учи в НБУ, със специалност Танцов театър, като участва в танцови спектакли, както и в постановки към Народен театър „Иван Вазов“ и Театър „София‘‘. Михаела има невероятен подход към всички малки и големи балерини, защото успява да зарази всички с голямата си усмивка и грация!

Стефан Табаков
/ преподавател по фехтовка и тенис /

Стефан Петров Табаков е преподавател по фехтовка и тенис от повече от 35 години. След като завършва Националната Спортна Академия ,,Васил Левски“ с общ преподавателски профил, а след това с фехтовка и тенис, на 23 години започва активно да преподава както на деца, така и на възрастни. В кариерата си е бил шампион по фехтовка, а като треньор неговите състезатели са вземали десетки медали и купи, като един от най-добрите резултати е второ място на Европейско първенство за жени във Виена. Стефан провежда тренировки и по тенис за няколко възрастови групи. Работата с деца за него е удоволствие, затова без съмнение става неизменна част от голямото семейство на ANGEL STEPS.