АСТРО АНАЛИЗ

В следващите няколко реда ще Ви запознаем с астро анализа и как той може да бъде полезен лично за Вас и в общуването с Вашите деца.
Чрез астро анализ на Вашето дете, Вие ще откриете потенциала му за развитие, за да го насочвате в правилна посока. Ще получите съвети как да общувате пълноценно, да освободите блокираната енергия и да възобновите връзката с детето си, с помощта на звездната му карта и препоръките на астропсихолога на ANGEL STEPS – Даниела Йорданова.

Тук ще научите отговорите на тези и много други въпроси, които ще Ви помогнат да намерите път към своето дете: Как то да бъде по-уверено и спокойно и как самите Вие да се чувствате удовлетворени и по-щастливи.

При нас няма готови отговори, шаблони и стереотипи. Всичко е строго индивидуално и зависи от личния ресурс и потенциал на детето. Такава е и мисията на астро анализът – да дава индивидуална насока, препоръка и обяснение за развитието на всяко дете.

Индивидуалният анализ и конкретни препоръки имат за цел то да открива и развива своята уникалност, чрез дейностите, които се предлагат в центъра, за да може по този начин да се стимулира неговото оформяне като щастлива, обособена и самостоятелна личност.Така, по оптимален начин ще се развиват подходящите умения, качества и ресурси, чрез които активната енергия в децата ще може да се прояви по един продуктивен и здравословен начин. Това са малки стъпки, които водят към големи резултати, за да може децата ни да не бъдат агресивни и хиперактивни, а да растат спокойни, уверени и щастливи от живота си.

Информацията за потенциала и препоръките, свързани с всяко едно дете е както за преподавателите (за да се съобразят с индивидуалността, потребностите и качествата на всяко дете в центъра), така е насочена и към родителите, които искат да разберат повече както за детето си, така и за себе си.

Цени:

Изготвяне на детски астро анализ с едночасова консултация в центъра – 45,00 лв.
Изготвяне на персонален астро анализ и прогностика с двучасова консултация в центъра – 70,00 лв. 
– допълнителен час – 25,00 лв.
Допълнителни услуги: 
Изготвяне и разпечатване/изпращане на астро анализ в писмен вид – 60,00 лв.
Изготвяне и разпечатване/изпращане на астро анализ в писмен вид на английски език – 120,00 лв.